Chile del två

 
 
 
 
På annandagen packade vi om väskorna och åkte till Viña del Mar. Semester på semestern. Viña ligger precis vid havet och husen är byggda på höjden, staplade som på en stege. 
 
 
 
 
 
 
 
 
En fredag i Valparaíso med Erik. Jag älskade känslan i den staden, alla husväggar och gator fulla av konstverk och havet hela tiden närvarande. Nej men hit måste man bara åka.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En dag promenerade vi genom ett 35-gradigt Viña, åt lunch på en peruansk restaurang och tog ett obligatoriskt kort framför blomklockan, Claudia sa att det betyder att vi måste komma tillbaka (tur va!). På nyårsafton samlade vi kraft i en botanisk trädgård innan festligheterna skulle börja :-)
 
 
 
 
 
 
Nu blir man blödig! Vi åt nyårsmiddag hos Carlos och var pirriga. Vid tolvslaget hade alla i området samlats på en höjd för att spana på fyrverkerierna som staden är känd för, det var så fint!
 
 
 
 
Vi hälsade på världens gulligaste familj, åt otrolig mat och lekte med Manolo. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Innan vi åkte tillbaka till Santiago ville vi ha en till dag i Valpo. Behöver jag ens kommentera utsikten!!! Nej men det är så fint. Vi avslutade dagen med en pisco sour uppe på en rooftop bar. Ser så lycklig ut här, gud, jag var verkligen det.
 
Mitt | | Kommentera |
Upp