just to see what it'd be like to

Känner att flytten är närmare än jag förstår och jag känner mig oförberedd på alla sätt. Allting flyter mest på utan att jag känner efter, och det gör att allt också försvinner lite längre bort från mig. Jag är lite grå idag, nuförtiden till och med, inte ledsen men bara sådär tom och neutral. Varken eller. Oftast är jag glad och ledsen på samma gång, kan ju aldrig vara antingen eller, men nu är jag bara ingenting. Jag kan inte bara rycka upp mig för det är ju inte det att jag inte är glad, det är det att jag inte känner alls. Kan bara hoppas att allt hinner ikapp mig snart.

Idag ska jag hem och packa resten så allt blir lite mer påriktigt. Puss

Mitt | | Kommentera |

we always want more

Sommarlovet är igång, tack gud. Sover hos Susanna jämt såklart och det är hon, jag och Julia mest hela tiden. Me like. Helgen var toppen, helt sjuk men det är sommar så det får vara så. Ska ha världensbästasjukasteroligaste sommar.
Torsdag: skolavslutning med fina tjejer.
Dagen avslutades med mys på ett tak med goa vänner.
Fredag: Susannas syster Sofia tar studenten - firas med smörgåstårta
Kvällen spenderades hemma hos Niklas, på stan, på någon fest med goaste tjejerna, i en bil och tillslut hemma hos Susanna.
Lördag: Sofia var himla fin för balen! Vi dog lite av värmen medan vi kollade på fina klänningar och annat fint.
Lördagskvällen: KLASSFEST!
Annars har jag hunnit med mys i Gästhamn, alldeles för många One Tree Hill-avsnitt, prat uppe på taket där jag känner på mig att många stunder kommer spenderas, uppätna jordgubbar och choklad, fått skorna nerkastade i sjön(JAJA okej kastade den ena själv men Susanna började!), en utdragen tand, packning och skratt. Kan inte bli bättre!
Ni.Vi.Oss. | | Kommentera |

cause after all you do know best

Imorgon är det äntligen slut på måsten, krav, läxor, inlämningar, prov - ja ni vet vad jag menar, för 9 veckor framåt. Känns för bra, och sommarlov kommer bli bästbästbäst med finaste vänner. Jag och Julia sover hos bästis ikväll och ska göra oss vackra, okej haha kommer inte orkar försöka, imorgon inför "skolavslutning". 
Nu är jag trött och vill sova, utan att ligga vaken i tre timmar som inatt tack, och vakna till sol. Godnatt!

Mitt | | Kommentera |
Upp