*

I början på augusti åkte jag till Stockholm igen. Vill tapetsera mitt vardagsrum med den här bilden på Erik :-)
För ett par helger sedan åkte jag och Susanna till Göteborg för att hälsa på Linnéa. Älskar att man får vara precis som man är med dom. Det var en så fin helg att avrunda sommaren med. 
I fredags hade jag en välbehövlig träff med bästa Hanna. Och i söndags bokade vi biljetter till London så om en månad åker vi äntligen och hälsar på Linnéa! 
 
Den här helgen kändes som sommarens sista dagar så jag och Erik har carpat solen så mkt som möjligt. Igår började skolan igen och det känns bara kul. Ser fram emot den här hösten och tror d blir bra med allt
Mitt | | Kommentera |

Pärlor

I början på juni var Linnéa hemma och jag var lyrisk. Fick följa med på studentmottagning för de här två gullisarna.
Här var vi på g ut senare efter en rolig kväll hos Susanna.
Samma helg åkte jag till Stockholm för att vara med Erik <333 Vi carpade solen och strosade på Gröna Lund. 
Jag och Oliver var på bröllop i Göteborg för Johan och Lisa. Det var så himla fint och de var gladast i världen. Så sjukt att jag känt Johan i typ 16 år (!!!) och så tacksamt att jag fick vara med på deras dag. 
På midsommarafton åkte jag och Linnéa hem till Fia och hennes familj. SÅ mysig kväll.
Första helgen i juli var jag på bröllop för de här fina. Fick äran att sjunga under vigseln och efter det var det bröllopsfest hemma hos dom. Så fin dag och rolig kväll med Susanna och hela hennes fina familj.
På min födelsedag hade jag kalas hemma hos mamma med familjen och Linnéa. 
Var hos Fia en onsdag i juli. Vi drack vin och bubbel, åt pizza och hade så kul hela kvällen i lilla Arboga. Behöver såna kvällar egentligen minst en gång i veckan. 
Jag och Erica hade picknick och badade ute i Skärgården. Pratade om allt allt allt, hon är så förbannat bra den där tjejen. 
Den här helgen var jag hos Erik. Vi var ute i princip hela tiden, drack mkt öl, handlade kläder, spanade på folk (missade Pride-paraden som var då tyvärr!) och promenerade i fina staden. Kan ej beskriva hur jag känner för den här personen. 
Nu är Julia hemma vilket innebär mkt god mat och fika (hon kan ju det där) - bland annat den här goda brunchen. Annars så har vi mest spelat kort, tittat på film, planerat och druckit kaffe i trädgården. 
Mitt | | Kommentera |

Hoylandet

I början på juli trängde vi ihop oss i bilen för de 90 mil som tar oss till morfar och Unni. Vi stannade i Rättvik där Julia bor. Det var så fint väder och jag tog mitt första dopp i säkert 20-gradigt vatten. 
Morgonen efter stannade vi vid Orsasjön, så fint.
Resten av veckan var precis sådär lugn och mysig som den brukar vara. Det är helt klart mitt favoritställe no matter what. Vi hängde mest ute, fiskade, fikade, spelade yatzy och hälsade på släkten som vi tråkigt nog träffar typ en gång om året. Men dom är stjärnor allihop. 
 
Den här sommaren har delvis varit ganska tung pga känns som jag gått in i väggen. Tog beslutet att jobba på TC i sommar vilket kanske var bra på ett sätt men mest inte alls värt det i slutändan. Jag tog iallafall ett avbrott mitt i och följde med till Norge och även om det var idiotiskt rent ekonomiskt så är jag SÅ glad att jag åkte dit. Önskar att jag kunde vara där 4 veckor till. Hur som helst så är mina knappt två månader på jobbet gjorda, thank god. Känns som att jag äntligen kan komma ikapp mig själv och allt kul/jobbigt/konstigt/nytt som händer. Tänkte försöka summera den här sommaren lite mer, trots jobb och stress har den varit mkt fin och rolig såklart (samt ok har typ 3,5 veckor kvar!! life). 
Mitt | | Kommentera |
Upp