Godmorgon folket. Idag vaknade jag tidigare än jag brukar på grund av sjuk dröm... say no more. 
Har haft en fin vecka iallafall, med lite hemlängtan som skavt men den börjar sakta men säkert täckas över så jag stannar nog ett tag till. Idag ska det firas svensk midsommar vilket mina "kusiner" var väldigt spända över. Solen skiner så det blir nog en fin dag, fett säger jag. 
 
Två bilder från i söndags då vi slog oss ner vid vattnet och hade picknick. Så fint här så jag dör.
 
Vinmys på altanen och jag som fiskar. 
 
Mina "kusiner" (Unnis barnbarn) som jag passade häromdagen, så goa. Och så promenadutsikt. 
Annars har jag skrivit brev, övningskört, klippt gräs, planterat blommor, städat lillstugan, varit i Sverige över dagen (och fått med mig svenskt lösgodis :)))), fatta att det kostar minst 13.90 här..inte ok) och bara umgåtts med Unni och morfar. Nu ska jag äta frukost, ha en fin midsommar mina vänner, puss. 
 
Mitt | | Kommentera |

summer's in the air and baby, heaven's in your eyes

Idag är det en vecka sedan vi tog studenten, känns snarare som ett år eller ett helt liv. Har flera hundra bilder att välja bland men tycker nog att de här bilderna förmedlar den rätta känslan jag hade för en vecka sedan. 

 
Ni är fantastiska, varenda en av er. 
 
Idag har det regnat hela dagen här på Höylandet, men det gör mig ingenting. Älskar regn och hur det luktar.
Inatt hade jag första natten med mardrömmar här och då kryper hemlängtan sig på lite, särskilt när jag inte vet hur länge jag ska stanna. Men sedan tänker jag hur lycklig jag är här, jag vet inte riktigt varför men jag tror man känner lite mer för vissa platser bara och ja, det här är det bästa stället jag vet. Har till och med börjat skissa igen, det var längesen kan jag lova! Jag tror det är för att jag hinner tänka så mycket och därför behöver få ur mig lite av det som snurrar därinne för att inte huvudet ska explodera. 
Efter helgen får jag svar på om det blir jobb eller inte, så efter det blir det lite mer klart hur min sommar kommer se ut. Men tills dess njuter jag av stillheten och att umgås med morfar och Unni. Dom e för goa. Nu är det kaffedags. Puss, ha det. 
Mitt | | 2 kommentarer |

Today is where your book begins, the rest is still unwritten

Hejhejhej, det var längesen! Tänkte skriva en liten uppdatering om helgen, mest för min egen del, även om det är svårt att med ord beskriva studenten och allt som hör den till. Hela studenten var perfekt. Har aldrig varit så lycklig, jag kan inte förstå att jag haft sådan tur med min klass och jag inte säga nog hur mycket jag kommer sakna allesammans. Förmiddagen bestod iallafall av champagnefrukost, tal, skratt, pirr, sång och tillsist utspringet som avslutades med dans på flaket. Hemma blev jag uppvaktad av släkt och vänner, massa mat, fika och presenter. I bakgrunden spelades musik som jag lyssnat på genom tiderna, alltså en jävla massa pinsamt och roligt. Något av det bästa var när mina fina syskon Oliver och Julia sjöng "Unwritten", en låt som jag älskat i hur många år som helst. På kvällen samlades klassen igen och åkte flak i fler timmar än vi egentligen fick. Har aldrig gjort något så kul i hela mitt liv. Vi svängde även förbi flera mottagningar och på den sista, hemma hos Bella, brast det och jag grät och ville aldrig att det skulle ta slut, att vi skulle ta slut. Kvällen avslutades på statt och det har jag inte så mycket att säga om men det var helt okej!
Balen dagen efter var faktiskt också sjukt rolig. Trodde jag skulle svimma först när jag satt i frisörstolen men det gick bra. När jag mötte upp Ludvig, bästa baldejten, var jag spänd för att hela stan skulle glo på mig men det gick bra det med såklart. Efter middagen blev det en himla massa dans, apkul med vals och annan hitta-på-pardans!
Oj blir långt det här.. Men det går liksom inte att förklara de här dagarna rättvist. För det här är något man upplever en gång i livet och det är knappt att man själv kan förstå hur underbart det var. Tårarna är iallafall slut och nu känner jag mig mest tacksam för tiden vi fick med varandra, världens bästa NV. Nu är jag ute på nya äventyr, åkte nämligen till Norge i måndags. Men det är en annan historia. Ha det gött!! Och bilder från studenten kommer men internet härborta är inte det bästa.. Puss

Mitt | | En kommentar |
Upp