Fil 4:13

 
Sammanfattar den här fredagen lite såhär:
-Skrattat mig igenom hela dagen. Det finns så många roliga personer ändå, synd att man inte är en sån men tur att man kan ta del av dom! 
-Skickat matbilder till magsjuk kompis.. förlåt. Minnet sviker
-Fått apbra fredagsfika, fick dessutom ta med mig resterna på bussen så det festade jag och Lenni på... (Linnéa Grässjö är numera Lenni så alla vet, underlättar livet så mycket)
-Återinfört bloggfredag! Hade ju någon sorts tradition i gymnasiet. Kom hem efter skolan och satte mig vid datorn, drack kaffe/energidryck, tog fula/försök till snygga webcambilder och lyssnade på peppmusik. Rätt trevligt ju. 
 
AH jag är rätt nöjd. Rätt kissnödig efter cirka en halvliter Red Bull också.. men det förtjänade jag efter att ha överlevt denna vecka tänkte jag! Första veckan med att ta samtal på jobbet, vilket har varit nervöst men kul. De e ba å köre. 
 
Mitt | | En kommentar |

what's so amazing about really deep thoughts

Även om jag gillar rutiner så har jag inte riktigt hittat balansen än. Ett steg är att sluta bli störd av saker/beteenden som inte går att göra något åt. Vill inte vara sån. Vill ju vara glad!
Note till mig själv; försök att göra saker som ger energi. Ska gå till kyrkan, spela piano och sjunga, skriva och ligga på golvet och lyssna på favoritmusik som nästan gör ont i hjärtat. Och ringa morfar. 
 
Just nu sitter jag och mamma i mitt rum och turas om att välja låt. Fortsätter nog på samma lugna spår resten av helgen. Hoppas ni har det fint. Puss och kram
 
Mitt | | Kommentera |

keeping it together

Imorse var det ett trött och fult åskmoln som klev på bussen, har gjort för mycket varje dag efter jobbet och sovit för lite. Blir knäpp och arg om jag inte får sova mina timmar.. Första timmen på jobbet kämpade jag med att hålla upp huvudet för att inte dyka ner i tangentbordet. Vaknade till liv efter några koppar choklad/kaffe. SKA SOVA SÅ GÖTT INATT. Mammi säger att jag måste dra i bromsen lite så jag inte går in i väggen haha, "man orkar inte lika mycket som vanligt när man går hemifrån innan sju på morgonen och kommer hem sex på kvällen". Det har hon väl rätt i... Jaja inte långt till helg. Dessutom har jag fått undan sociologiuppgiften nu på kvällen, vilket betyder att jag typ är klar med min kurs. Hur skönt?

Och haha bilderna är från i söndags, inte idag... Har som ni ser färgat mörkare igen och det känns bra än så länge, känns som jag. 
Mitt | | Kommentera |
Upp