Life's under no obligation to give us what we expect

Nu har jag varit i London i elva dagar. Den här veckan har helt ärligt varit rätt psykiskt påfrestande och i tisdags grät jag så mycket. Jag antar att det tar mycket krafter att försöka sälja in sig själv och vara outgoing när man egentligen är en ganska introvert person. Men jag lär mig!
Idag var jag på min första arbetsintervju och jag fick inte jobbet men det känns skönt att ha första intervjun överstökad.

Hur som helst så älskar jag London så mycket och vill verkligen vara här. Allt som är jobbigt, alla telefonsamtal, all ovisshet och osäkerhet är så värt det. Skulle aldrig aldrig byta.
Dessutom har Linnéa också kommit hit nu vilket är så kul, det känns som att allt blir lite mer komplett med henne i närheten.
 
ALSO verkar det som att vi har hittat våra framtida roomies, två tjejer som vi träffade igår. Så nu letar vi lägenhet tillsammans och jag tror att det kommer bli hur bra som helst!
I söndags var vi på Columbia Road Flower Market. Vill gärna tillbaka, helst varje söndag.
Covent garden. Detta är alltså ballonger <3

Vid Embankment.
Tate Modern igår. Det var häftigt! Man borde verkligen gå på museum oftare? Älskar ju

Fin blomvägg på vägen hem idag.
 
Ikväll ska vi hänga med Max och Linnéa! Kul! Bra! Fredag!!!!!
 
Mitt | | Kommentera |

Du är så svart och vit men snart vaknar du i färgMillennium Bridge

Vid Royal Albert Hall
Vid Covent Garden
 
Den 7 september landade vi i London. På ett personlig plan är jag stolt över att ens ha tagit mig hit.
Det känns överväldigande och kommer nog kännas så ett tag framöver. När vi kom ut första kvällen i London stod vi tysta på London Bridge länge. Jag älskar känslan av att man är så liten men ändå kan känna allt så stort.
 
Tänkte i alla fall att det kunde vara kul att försöka hålla lite liv här så att den som vill kan hålla sig uppdaterad!
Hittills har jag (när det gäller att skapa ordning här, har såklart gjort en väldigt massa roliga grejer emellan)skaffat telefonnummer, bokat möte för NI-nummer, skrivit klart CV & ett helvetes Cover Letter samt sökt några jobb. Jobbsökandet fortsätter idag, sen tänker jag ta helg.
 
Mitt | | En kommentar |
Upp